Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Kasım 2010 Cuma

BURÇLARA GÖRE MAKYAJ_2

ASLAN: Aslan kadını güzelliği kendine güveni asil ve güçlü tavırları ile hemen fark edilir. Çok parlak bir gülüşe ve hoş sohbete sahip olan Aslan kadını aynı zamanda lüksü ve ihtişamı da sever. Girdiği her ortamda kendini fark ettirmeyi seven Aslan kadınına uğurlu rengi ve ihtişamın sembolü altın ve sarı tonlarındaki makyaj öneriliyor. Altın rengindeki bir far ile göz makyajını yapabileceği gibi altın simli makyaj ürünleri ile de makyajında çarpıcı vuruşlar yapabilir. Sarı bakır ve altın rengi farlarının yanı sıra göze ışıltı veren Glitter Eyeliner ve dekoltede sim olarak kullanılan Magic Brush iddialı ve kendine hayran bırakmayı seven Aslan kadınının vazgeçilmezi olacaktır..


BAŞAK: Sadeliği seven abartıyı sevmeyen detaycı Başak kadınının makyajda da sade renkleri uygulaması öneriliyor. Toprak ve koyu yeşil tonlarındaki göz makyajının önerildiği bu burç kadını yanaklarda doğal tonlardaki allık dudaklarda da yine doğal tonlardaki ruj ve lipgloss kullanmalıdır. Yanaklarda adeta koşmuşçasına doğal bir görünüm veren açık pembe ve şeftali tonundaki allıkları Başak kadınının çantasından hiç eksik olmayacak gibi…

TERAZİ: Makyaj uzmanları yaşam dolu uyumlu hassas tavır ve hareketleri ile zarif olan Terazi kadınına gri ve şampanya tonlarını yakıştırıyor. Aşk dolu davetkar bakışlarıyla ilgi çekmeyi iyi bilen Terazi kadını için Eyeliner göz makyajının vazgeçilmezidir. Eyeliner ile iyice keskinlik kazanacak gözler ile bakışlar daha da etkili oluyor. Terazi kadını gece makyajında ise siyah ve füme renklerini kullanması öneriliyor. Göz makyajını ön planda tutan Terazi kadınına dudaklarında pastel tonları tercih ederek dengeyi sağlaması öneriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder