Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Kasım 2010 Cuma

BURCA GÖRE MAKYAJ-3

AKREP: Cazibeli gururlu ve ateşli Akrep kadınına en çok kendi uğurlu renkleri de olan siyah ve kırmızı yakışmaktadır. Özellikle bakışlarını konuşturmasını iyi bilen Akrep kadını kullanacağı siyah far ve kalem ile gözlerini daha da belirginleştirecek ve bakışlarının ifadesini güçlendirecektir. Bu burç kadınına aynı zamanda yeşil ve mavi gibi su tonları da yakışmaktadır. Yeşilin her tonunu kullanabilen Akrep kadını Nil yeşili rengi ile bakışlarıyla daha gizemli mesajlar verebilir.

YAY: Hayatı seven serüvenci güler yüzlü Yay kadını kendinden emin tavırlarıyla hem zarif ve şık hem de çekicidir. Siyah veya koyu kahverengi göz kalemi ile gözlerinizin çevresini belirlemesi önerilen Yay kadınına makyaj uzmanları dudaklarda bakır ve kahve tonlarındaki rujları önermektedir.


OĞLAK: Hırslı neşeli ve çekici Oğlak kadınına makyaj uzmanları kahverengi veya mor renkteki farları öneriyor.. Far kullanmayı sevmeyen Oğlak kadınları yine bu tonlardaki göz kalemlerinden biri ile de makyajlarını belirgin hale getirebilirler.

KOVA: Özgürlüğüne düşkün zeki ve yaratıcı Kova Kadını Uranüs’ün etkisindedir ve bu etki nedeniyle de herkesten farklı görünmek ve bunun da başkaları tarafından fark edilmesini ister. Gözlerde maviden laciverte kadar olan mavi tonlarını kullanması önerilen Kova kadını yanaklarda ise pembe allık ile cildine hafif bir ışıltı katmalıdır. Makyaj uzmanlarına göre ise ruj seçiminde de yine pembe tonlarına ağırlık vermesi en doğrusudur…

BALIK: Hassas ve hayalperest Balık burcu kadını oval narin ve elmacık kemikleri belirgin bir yüze sahiptir. Bu burcun kadınına yumuşak tarzda bir makyaj tavsiye edilmektedir. Makyaj uzmanları duygusal Balık kadınının bakışlarındaki melankoliyi kahve tonlarındaki far ve kalem ile yumuşak bir şekilde belirginleştirmesini önermektedirler. Açık ve sıcak bir kahve tonundaki allığın da bu burç kadınına uygun olacağını belirten uzmanlar dudaklarda şeftali tonlarındaki ruj ve lipgloss ile sade bir görüntü yakalamalarını önermekteler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder