Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

7 Ekim 2013 Pazartesi

Tavsiye Kızarıklık sorunu yaşayanlara özel temizleyici, nemlendirici ve güneş koruyucu Bioderma Sensibio



Yıllardır cildimde oluşan kızarıklık problemi (rozasea) yaşayan birisi olarak bugüne kadar bir çok markanın farklı ürünlerini denemek zorunda kaldım.
Danıştığım her dermatolog farklı ürünler önerdi.
Bu sayede ,hassas cilt sorunu için bir çok seri kullandım.Kimini düzenli kimini ise kısa süreli olarak uzun aralıklarla bu soruna çare aradım...
Yaz aylarında sık sık koruyucumu sürmeyi unutmam nedeniyle ,cildimdeki hassasiyetin ve kızarıklığın arttığını hatta yüzüme yerleştiğini farketmemle beraber kızarıklık serilerine olan ilgim de arttı :) 
Uzun araştırmalar(yurtdışı forum ve blog yazıları ,ürün içerik bilgileri vs)sonunda Bioderma'nın Sensibio serisi ile tanışma fırsatı buldum.
Makyaj temizleme suyunu, hemen her yerde gördüğümüz bu serinin diğer ürünlerinin hakkının yenildiğini düşünerek yazıyorum size...


Bu serinin güneş koruyucusunu , hassasiyet giderici nemlendiricisini ve temizleyicisini aynı anda aldım ve kullanmaya başladım.Yukarıdaki resimde görmüş olduğunuz gibi , bu ürünlerin zaman zaman indirimli kofreleri de eczanelerde yerini alıyor.


STEP 1
Bioderma Sensibio H2O su görünümlü , hassas temizleyici makyajınızı gayet güzel temizlerken , hassas ciltlerde oluşan yanma, kızarıklık , gerilme gibi sorunları ortadan kaldırıyor.Temiz , yumuşak bir cilt bu uygulamadan sonra sizi bekliyor.Bazı yorumların aksine makyajı çok iyi temizliyor.Sadece tek bir dezavantajı var oda hafif de olsa ilaç kokusuna benzer kokusu.Genellikle 2 al 1 öde kampanyası ile satılan bu ürün hem çok güzel hemde çok hesaplı...Şiddetle tavsiye ederim.


STEP 2
Bioderma Sensibio AR Anti-Rougeurs 40 ml.
Kızarıklık sorunu yaşayan hassas ciltler için nemlendirici bakım kremi.
İlk aşamadan sonra temizlenmiş cilde uygulanması gereken , cildi sakinleştiren ve yatıştıran ve benim de oldukça etkisini gördüğüm krem Sensibio AR Krem.Bu krem ciltteki kızarıklığın ve hararet hissinin azaltılmasına yardımcı oluyor.Aynı zaman da içeriğindeki Rosactiv kompleksi sayesinde kalıcı kızarıklık sorununa da çözüm sağlıyor.
Denediğim hassas cilt kremleri arasında en kısa sürede ve en gözle görülür sonuç aldığım ürün bu.İlk kullanım sonrasında dahi cildinizin rahatladığını , batma hissinin kalmadığını ve cilt kızarıklığınızın yatıştığını görüceksiniz..Aradığım ürün buymuş...Şiddetle tavsiye edilir...


STEP 3
Cilt kızarıklıklarında en büyük etkilerden biri de güneş koruyucularıdır.
Yanlış kullanılan ürünler, üşenilip sürülmeyen yada unutulan kullanım hataları vs.benim gibi yanlışlar, hassasiyet yaşanlara yol , su , elektirik olarak geri dönmektedir.
Bu nedenle bizler için güneş koruyucunun önemi büyük.
Şanslıyız ki artık güneş koruyucular , beyaz yoğurt gibi kremlerden fondoten kıvamlı , renkli pudralara dönüştü.İşte bu ürün de tam bu şekilde.Bioderma Sensibio AR hassas cilt serisini tamamlayan bir ürün.Pudra bitişli ve 2 renk seçeneği bulunuyor.Spf 30 ile cildi güneş ışınlarına karşı koruyor.Ben buğday tenli olmama rağmen 'golden colour' yani koyu olan rengini tercih ettim.Renk konusunda istediğim verimi alamasamda ürünün kıvamı , koruyuculuğu ve özellikle pudra bitişli yağsız yapısı beni kendine hayran bıraktı.
Daha önce kullanmış olduğum muadil markalara göre yapısı çok daha ince, bu nedenle gözenekleri tıkayarak sivilce oluşumuna neden olmuyor.Yani bu ürün de tavsiye edilir.


Sizde benim gibi kızarıklık ve hassasiyet sorunu yaşıyorsanız Bioderma Sensibio serisini kullanmanızı tavsiye ederim.








1 yorum: