Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Nisan 2013 Salı

Gelin adaylarına tavsiye , Bridal Sale 19 Nisan'da The Ritz-Carlton'da!

Kusursuzluğu detaylarda yakalamak isteyen gelin adaylarına özel koleksiyonlar, “Bridal Sale”’de!
Merve Bayındır Şapkaları, ELSE Lingerie ve OYE Swimwear’ın gelin koleksiyonlarını sunacakları Bridal Sale, 19 Nisan Cuma günü 11.00-17.00 arasında The Ritz-Carlton’da sizleri bekliyor.

Hangi gelin hayatının en özel gününde kendini kusursuz hissetmek istemez ki? Gelinliğinden ayakkabısına, duvağından iç çamaşırına her ayrıntıya kafa yoran, en iyisini bulabilmek için aylar öncesinden koşturan gelinlerin hazırlık sürecini biraz olsun kolaylaştırmak için, en özel gelin koleksiyonlarını Bridal Sale’de bir araya getirdik.
The Ritz-Carlton’ın balayı suitinde gerçekleşecek olan Bridal Sale’de Merve Bayındır’ın gelin şapkaları, Else Lingerie’nin gelinlere özel Bridal koleksiyonu ve düğün sonrası balayında sahilleri tercih eden gelinler için OYE Swimwear Bridal Mayo koleksiyonu görülebilecek. Heyecan verici sürprizler ve fırsatlarla gelin adaylarının beğendikleri parçalara sahip olabilecekleri ya da sipariş verebilecekleri Bridal Sale, 19 Nisan Cuma günü 11.00-17.00 arasında sizleri bekliyor.
Şapka tasarımcısı Merve Bayındır’ın Türkan Şoray filmlerinden esinlenerek yarattığı “Türkan” adlı gelin şapkaları koleksiyonunda beyaz ve ekru tonları, tüy ve inci gibi zarif aksesuarlarla buluşuyor. Gelinliğini duvak yerine farklı bir şapka ile tamamlamak isteyen gelin adaylarının kalbini fethedecek modeller dışında Merve Bayındır, sipariş üzerine hayallerinizdeki şapkayı gelinliğinize uygun biçimde yaratıyor.
Else Lingerie’nin gelin koleksiyonu ise ilhamını Marie Antoinette döneminden alıyor, başrolü elegan dantellere verirken ipek saten ve şifonların romantik dokunuşuyla vintage esintili parçalara imza atıyor. İç çamaşırlarının da gelinliği kadar şık olmasını hayal eden gelin adayları, Else Lingerie’nin gelin koleksiyonuna karşı koyamayacak.
İddialı koleksiyonlarıyla her yaz plajların tozunu attıran OYE Swimwear bu sezon gelinleri de düşündü ve balayında kendini muhteşem hissetmek isteyen gelin adaylarına özel, dantellerin seksi kesimlerle buluştuğu bir mayo koleksiyonu hazırladı.
Merve Bayındır Şapkaları, Else Lingerie ve OYE Swimwear’ın gelin koleksiyonlarını keşfetmek için Bridal Sale’e mutlaka uğrayın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder