Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

6 Kasım 2012 Salı

İZLEDİM **Evim Sensin** Özcan Deniz & Fahriye Evcen

Ağlama garantili bu filmi gösterime ilk girdiği gün izledim.
Klasik Türk filmi senaryosunda bir film.Senaryo oldukça klasik.İzlerken bir sonra ki sahneyi çoğunlukla tahmin edebildiğiniz bir senaryo...
Amaaaaa tüm tahminlerinize rağmen oldukça etkileyici sahneleri, heyecan verici oyuncuları ile benim beğendiğim filmler arasında ki yerini aldı.
Oldukça fazla sahnede güldüren, bazı sahnelerde ise saçmalıktan güleceğiniz bir film Evim Sensin...Yani bu filmde yok yokkk.Hem komik, hem hüzünlü , bazen dram ,bazen Amerikan Filmi benzeri sahneler ile sizi şaşırtan bir film bu...
Hepsi bir arada nasıl olur demeyin, ya evde yada sinema da bu filmi izleyin...

Filmin en etkileyici sahneleri... 


 Bu film Özcan Deniz ve Fahriye Evcen  tarafındanTÜRKAN ŞORAY'a özel gösterim olarak izlettirilmiş.Ağlayan Sultan filmi çok beğenmiş :)

5 yorum:

  1. Acikcasi Ozcan Deniz'in bir onceki filminde cok onyargili idim ve etrafimda bir sürü kisi onermeye baslayinca izlemistim ve surpriz bir sekilde cok begenmistim. Bu filmi de o yuzden cok merak ediyorum begenecegimi simdiden tahmin ediyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Bu filmin senaryosu, Güney Kore yapımı A Moment to Remember filminden çakmadır. Orjinalini şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. türk milleti olarak ağlak filmlere bayılırız zaten :) Özcan Deniz'in ya sonra filmini de çok severek izlemiştim orda Deniz Çakır harika bir oyunculuk sergilemişti, bunu da merak ediyorum en kısa zamanda gitmeliyim :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ya sonrayi da seven biri olarak bu filmi de sevdim ben. Uyarlama olabilir ama bence duygusu cok guzeldi

    YanıtlaSil
  5. bence 10 numara bi flmdi hiç abartmıyorum 4 kere sinemasına girdim ......

    YanıtlaSil