Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2 Haziran 2011 Perşembe

Mezuniyette 5.yıl :)





Telefonuma gelen bir çağrı ile Üniversite mezuniyetimin üzerinden tam beş sene geçtiğini hatırlamış oldum.Telefondaki bayan'Mezuniyette 5.Yıl Madalya Töreni'mize davetsiniz dediğinde oldukça şaşırdım.

Başkent Üniversitesi Turizm ve Otel  İşletmeciliği Mezunu olan ben daha önce okulda bu tarz bir töreni hiç duymamıştım.Duymamam normalmiş zaten bu sene ilk kez Mezunlar şenliği ve madalya töreni düzenleniyormuş.Bende seve seve katılıcağımı ilettim,iyiki de katılmışım çok mutlu bir şekilde törenden ayrıldım.

Herşey son derece özenliydi.. İhsan Doğramacı Salonu bizler için hazırlanmıştı.Eski yıllara ait barkovizyon görüntüleri yayınlandığında duygulu anlar yaşadık.Her birimiz için cübbeler ve madalyalar da hazırdı...Kapıda karşılandık,alkışlarla uğurlandık.

Bizler için hazırlatılan  MEZUNLAR EVİNİZE HOŞGELDİNİZ yazılı pasta hepimizin çok hoşuna gitti.Madalyalarımız sizlerle gurur duyuyoruz diyerek bizlere sunuldu,bizde sevinç içerisinde oradan ayrıldık...Sonuç olarak mezun olalı beş yıl olmuş ki ,sanki dün gibi...






3 yorum:

  1. bende turizm ve otel işletmeciliği okudum :D güzel olmalı bu anıları tazeleme :D

    YanıtlaSil
  2. youknow,okuması cookk zevkli bir bölüm kesinlikle...

    YanıtlaSil
  3. Aaa Başkent mezunu musun??Bende şimdi okuyorum başkent'te...Ne güzeldir mezun olmak kim bilir yaa :))

    YanıtlaSil