Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Mayıs 2011 Perşembe

ESKİŞEHİR GEZİMİZ VE İZLENİMLERİM



 Geçtiğimiz hafta sonu, annem ve eczacı arkadaşları ile beraber bir geziye katıldık.Eskişehir'i uzun zamandır merak eden ben, bu geziyi duyar duymaz katılmaya karar verdim.Gerçekten de Eskişehir anlattıkları kadar güzel,gelişmiş ve modern bir şehir.Çok ama çok beğendim.Eskişehir Belediye Başkanı Prof.Dr Yılmaz Büyükerşan Eskişehir için çok çalışmış ve sonuçlar ortada...

Son derece modern,güzel bir şehir haline gelmiş Eskişehir.

Gezdiğimiz her yeri çok beğendik.Turla gitmemiz nedeniyle, rehberimizin anlatımları bize ayrıntılı bilgiler vermiş oldu.Özellikle Porsuk Çayı gezintimiz çok keyifliydi.Devrim Arabaları filmindeki 'ilk arabayı' görmemiz de enteresandı...Bunun dışında devasal parklarına da hayran kaldık.Atatürk'ün ziyaret ettiği , tarihi konakta öğle yemeği yememiz bizi çook mutlu etti...Kısacası Eskişehir'i çok beğendim.Gitmek isteyip erteleyenlere ,kısa sürede gitmelerini tavsiye ederim.İşte sizler için Eskişehir görüntüleri...

















İşte öğle yemeğini yediğimiz konak ve özelliği...











5 yorum:

  1. Eskişehir'de 4 yıl yaşama ayrıcalığını tattım ki o zaman tüm bunlar yapım aşamasındaydı ama yine de her zaman kültür,nezaket ve gençlik şehridir Eskişehir ve her geçen gün de kendi mucizesini yaratıyor.Şehrin tanıtımına katkı sağlayan bu güzel postunuz için sizi tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir gezi olmuş, çok da güzel fotolar yakalamışsın canım. Ben de Eskişehir'de 4 yıl yaşamış biri olarak yeri ben de ayrıdır, porsuk kenarında bir kahvaltı için kaç saatlik yol olsa da gittiğimizi bilirim. Eskişehir 'i yaşamak lazım gerçekten..Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  3. LEMONADE,gercekten cok begendik Eskişehir'i.güzel yorumun için tesekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Funda Ceyhan,evet cnm güzel bir gezi oldu bizim için,çook beğendik...Güzel yorumun için tesekkürler....

    YanıtlaSil
  5. Bir Eskişehirli olarak paylaşımınızı okurken çok mutlu oldum, gerçekten de Yılmaz Hoca bizim için çok özel.. o zaman yine bekleriz :)

    YanıtlaSil