Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Şubat 2011 Perşembe

SİRK SOLEİL------*** CİRQUE DU SOLEİL'E GİDİYORUMM:) ***

Bu sefer ki İstanbul gezisi benim için açmakta olduğum organizasyon şirketinin işleri nedeniyle planlanmıştı...Fakat son anda bulunan bilet benim için çook sevindirici oldu...


 Aylardır reklamlarını tüm basın yayın organlarında gördüğüm,radyoda
'hayatınızda izlediğiniz ve izleyebileceğiniz en unutulmaz gösteri'
sloganlarına defalarca şait olduğum bu muhteşem gösteriye uzun uğraşlar sonucunda AKBANK VIP  davetlisi olarak katılıyoruuuuuzzzzzz...Gala günü olması nedeniyle  biletlerin aylar öncesinden tükenmiş olduğunu bilsekte, bir takım uğraş ve isteklerimizi bildirme kararlılığımız sayesinde eşim ve ben iki kişilik davetiyenin sahibi olduk.Sevgili annem ve babama bu konuda çooookk teşekkürler:)
Gösteri konusundaki izlenimlerimi , en kısa sürede sizlerle paylaşacağım...
Bunları paylaşana kadar , sizleri bu gösteri ile ilgili derlediğim yazıyla başbaşa bırakıyorum...


Cirque du Soleil e sadece bir sirk demek yetmez.

Her gösterisinde 4000 den fazla kişinin bir uyum içinde çalışarak ortaya çıkardıkları muhteşem bir rüya aleminden bahsediyorum.


Bodybalance, muhteşem denge ve gücün uyumu

Şarkıcılar, müzisyenler, akrobatlar, cambazlar, teknikerler, ahçılar, öğretmenler, her meslekten insanların bir rüya oluşturmak için yaptıkları gösteriler seyredenleri büyülüyor.


Özgün müzik, kostüm, dekor, makyaj , 10.000 vat ses ve ışık düzeni ve teknoloji birleşince oluşan gösteriler kelimelerle anlatılamaz.

Oscar Ödülü gala gecesinde sergiledikleri gösteri seyircileri koltuklarınına yapıştırdı.

Sayısı milyonları bulan hayranları var, bir ülkeyi turne programına almaları 3 yıldan erken olamıyor. Gittikleri her yere onlarca tır ile gelerek orayı 300-400 kişinin aylarca yaşadığı küçük bir köy haline getiriyorlar ve gösterilerini sunuyorlar. 


2 yorum:

  1. ben de çok istiyorum gitmeyi.çok iyi yapmışsınız gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. Ah geçen yaz Paris'te gitmiştim kesinlikle bayılacaksın! :)

    YanıtlaSil