Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Aralık 2010 Cuma

ÇAYYOLU DİOR KUAFÖR




Ankaralıların önemli problemlerinden birisidir kuaför salonları.Ankaralılar olarak İstanbul'da saç boyatan ve kesim yaptıranlara karşı bir beğenimiz mutlaka olur.Bende Ankara'daki özellikle Tunalı tarafındaki tüm kuaförleri denemiş biri olarak ,bu sorunu yakından yaşayanlardanım.

Ankara kuaförleri trendleri malesef takip etmiyorlar,biz ne dersek diyelim kafalarındaki kesimi yapıyorlar sağolsunlar:)İşte bu sorunlarla boğuşurken ,kendime yeni bir kuaför arayışındayken buldum bu salonu.Daha önceleri Bilkent Dios 'ta çalışanların açmış oldugu bu kuaförde tüm uygulamalar şık bir salonda ve yeni trendlere uygun olarak yapılıyor.Özellikle Erkan Bey bu konuda son derece profesyonel.Özellikle saç regi ve fön konusunda kendisini tek gecerim...
Gelinlere özel üst katta hazırlanma ve makyaj odasıda mevcut.Ben memnunum ,sizlerede tavsiye ediyorum...

1 yorum:

  1. Kuaför Plus, Bayan Kuaförleri, Erkek Kuaförleri ve Güzellik Salonları İçin Hazırlanmış, Hiçbir Eğitime Gerek Kalmaksızın Kullanabileceğiniz Bir Programdır. Program Sizin İşlemleriniz Sırasında Sizi Yönlendirme Özelliğiyle Adeta Sağ Kolunuz Olmakta ve İşlemleriniz Sırasında Ciddi Zaman Kazandırma Özelliğiyle Ön Plana Çıkmaktadır.
    http://www.kuaforplus.com

    YanıtlaSil