Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Kasım 2010 Pazartesi

ZERGER den MASALLAR



 
Zerger’den masallar !
Sizlere yeni keşfetmiş oldugum bir siteden bahsetmek istiyorum.Malum hepimiz takılara bayılıyoruz:)Herkesin takı konusunda farklı zevkleri vardır,benimde bu konudaki zevkim şirin tasarımlardan yana...İşte bu marka bana bu yüzden oldukça hitap etti, bende sizlerle paylaşmak istedim.Bu cici tasarımların sahibi NESRİN DUGAN.Kendisi yaptıgı tasarımlar gibi oldukca cici bir bayan...işte sizlere bu siteden bazı görüntüler,COK begendim almak isterim derseniz Nesrin Hanım'a ulasmanız yeterli.tık tık
http://zerger.net/


‘’ Zerger by Nesrin Dugan ‘’  Gümüş’ten masallarını anlatmaya devam ediyor.
Çocuksu bir o kadar zarif olan tasarımları, sıradan şeylerden sıkılanlar için! Zerger adını verdiği markasıyla Nesrin Dugan ‘’Çok Hücreliler’’ koleksiyonunda hayvan dostlarımıza yer  verdi.
Geyik kolyenin boynunuzda muzipçe salınmasından, Baykuşun gizemine,At ‘ ın zerafetinden, ‘’Seni leylekler getirdi’’ broşuna kadar  hepsi esprili bir dille gümüşe can veriyor.
Nesrin Dugan ‘’ Çok hücreliler ‘’ koleksiyonunda, hayvanların muzip ve bir o kadar gizemli yanlarını seven kadınlar için, Geyik kolyesi gümüş , okside gümüş , At yüzüğü  ve Seni leylekler getirdi broş’ u gümüş üzerine rose gold kaplama,etrafa meraklı gözlerle bakan baykuş’ u gümüş,okside gümüş, gözleri yakutla çalışıldı.
Kişisel olarak ürettiği tasarımlarını Sultanahmet’teki atölyesinde hayata geçiriyor.
''Takılar insanların imzasıdır ve her takının bir hikayesi olmalıdır.''diyen Nesrin Dugan,  2005 senesinden beri temalı koleksiyonlara ve kişiye özel takılara imza atıyor. 
(daha detaylı bilgi için)
Zerger by Nesrin dugan
Alemdar mah.Hacı Tahsin bey sok.
Dr.Orhan Tahsin bey han No : 5 / 13 Sultanahmet’teki Atölye & Showroom’undan ve 0212 512 38 67 no’lu numaradan ulaşabilirsiniz
işte benim seçmiş olduklarım ,



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder