Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

8 Kasım 2010 Pazartesi

BURCA GÖRE MAKYAJ :)

BURÇLAR 1_KOÇ,BOĞA,İKİZLER VE YENGEÇ


KOÇ: Hayattan zevk almayı seven sosyal idealist Koç kadını makyajda sade ama çarpıcı olmayı sevdiğinden dolayı çarpıcı farklı tonlardaki kırmızı rujları Koç kadınının cazibesine cazibe katacaktır.





BOĞA: Güzel ve kadınsı olan aynı zamanda bunun da bilincinde olan Boğa burcu kadını makyaj yapmayı güzel kokmayı bakımlı olmayı ve alımlı görünmeyi sever. Uğurlu taşı zümrüt renginde bir kalem ya da far ile göz makyajı yapabileceği gibi mavi tonlarındaki göz makyajının da yakışacağı Boğa kadını dudaklarında ise pastel tonlardaki rujları tercih etmelidir.



İKİZLER: Neşeli olan bağımsızlık ve değişiklikten hoşlanan İkizler kadını makyajda yeni şeyleri denemeyi sever. İkizler kadınının enerjisini ortaya çıkaracak olan ve uğurlu renkleri olan beyaz ve mavi tonlarındaki bir göz makyaj stili bu burç kadını için idealdir. Zıtlık yaratması açısından öncelikle göz kapaklarının üst kısmına beyaz far orta kısımdan dış kısma doğru ise mavi kalem ya da far kullanılması önerilmektedir. Makyaj uzmanları mavi göz makyajı yapan İkizler kadınının mavi maskara ile çok daha büyüleyici bakışlara sahip olacağını belirtiyor




YENGEÇ: Gülmeyi seven sempatik ve çoğu zaman çocuksu ve melankolik bir havası olan Yengeç kadını aynı zamanda çok duygusal ve romantiktir. Romantik Yengeç kadınlarının göz makyajında beyaz ve gümüş rengi farları kullanmasını öneriyor. Ayın etkisindeki Yengeç kadınının Ay’ın ışığını ve romantizmini bakışlarına yansıtması için bu renkler özellikle önerilmektedir. Çocuksu tenlerine şeftali rengi allık kullanarak çok daha masum bir görüntüye kavuşabilecekleri de belirtilirken ruj tercihlerini ise pembe tonlarında yapmaları gerektiğinin altı çiziliyor




4 yorum:

  1. cnmm koç kadınına kırmızı ruj dioo:):):)bu hafta kırmızı haftası ilan ettim o zmn bir gün de kırmızı rujumu sürüp çıkıyım sokağa:)

    YanıtlaSil
  2. cnmmm bende koç burcuyum ve kırmızıya bayılıyorummmm vee sarışınlara kırmızı cookk yakısıyor,sür cnm sende takipteyim :))

    YanıtlaSil
  3. KOCA BURCU bgn yayınlandı cnm:)

    YanıtlaSil