Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Ekim 2010 Cumartesi

KULLANDIM BAYILDIM; *** MAC HAUTE&NAUGHTY LASH RİMEL***


Haute & Naughty Lash
Amerika'da piyasaya sürüm tarihi 28 Haziran 2010 olan, her zaman görmeye alışık olduğumuz maskaralardan oldukça farklı bir dizayna sahip olan Haute & Naughty Lash maskara uluslararası olarak Eylül 2010 tarihiyle satışa gireceği açıklanmıştı izledigim kozmetik sitelerinde.

Merakla bekledigim bu maskaranın  dün Türkiye Mac magazalarında satısına başlandı.
Ben Kentpark Mac de bu ürünü uygulattım ve sonucu cook ama cok begendim.20 adet gelen üründen son 3 adet kalmıstı.Anlıycagınız bu rimeller daha ilk günden kapiş kapiş satılıyor.
Ben makyaj yapmayı çok sevsemde rimel sürmekten oldum olası hoşlanmam.Kat kat ugrasmak gerektirir ,bende genellikle üşenir ve rimel uygulamadan makyajımı bitiririm.Göz makyajını rimelle bitirmek tüm makyajı oldukca güzel gösteriyor fakat dedigim gibi ben günlük makyajımda üşeniyorum:)
Ama bu rimel benim bütün üşengeçligimi geçirdi .Neden mi?işte nedenleri,

 
 Sadece siyah renkle mağazalarda bulunucak olan maskarayı diğerlerinden ayıran özelliği iki şekilde kullanılabilinir olması.

 Diğerine göre biraz daha ince duran ilk kapak açıldığında daha dar bir ağızdan geçen fırçanın üstünde fazla maskara olmaması maskarayı hafif kullanım için ideal hale getiriyor. Daha dramatik bir görüntü içinse küçük pembe kapağın altındaki simli mor kapak açılıyor ve daha yoğun olarak üzerinde maskara birikmiş olan fırça kirpiklerde dramatik bir etki bırakıyor.


Yani tek bir rimel satın alarak iki rimel satın almıs oluyorsunuz,sonuc nasıl derseniz gercekten diger rimellerden oldukca farklı e harika.Şiddetle tavsiye edebilirim sizlerde.Bu rimelden sonra şunu anladım ki ben tek tek ,kat kat rimel sürmeye üseniyormusum, tek katta süper görünüm veren bu rimeli bulduktan sonra kesinlikle üşenmiyorum,hergün kullanmaya başladım bile:) sizede boooll rimelli gözler dilerim:)

3 yorum:

  1. Cift taraflisini kullanmistim ama bu daha rahatmis.

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok güzel bi blogun var hemen izleyicin oldum
    http://aycatugce-tuna.blogspot.com/
    benim bloguma da beklerim:)))

    YanıtlaSil
  3. COOKK TESEKKÜR EDERİM.BENDE SENİZ HEMEN İZLEMEYE ALIYORUM.GÖRÜSMEK ÜZERE:)

    YanıtlaSil