Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Ekim 2010 Pazartesi

Ankara'da abiye bulmak

Diger sehirlerde durum nasıldır bilmiyorum ama Ankara'da özel günleriniz için güzel bir abiye bulmak neredeyse işkencedir.Genellikle anne tarz kumaslarla,kayınvalide modeli abiyeleri heryerde sık sık görebilirsiniz.

Genç kuşaga uygun renk ve modelde abiye bulmak için oldukca fazla yer gezmelisiniz.Özellikle Karum abiye konusunda fazla secenek sunmaya basladı son yıllarda.Fakat ordada tüm dükkanları tek tek yoklamanız lazım amacınıza ulasmak için.

Abiye elbise bulamayanların diger secenegi ise, istedikleri renk kuması bulup dikim yaptırmak.İşte bu modeller hepimiz için fikir olabilir diye düsünüyor ve yayınlıyorum.

















5 yorum:

  1. Gerçekten süper bir konuya değinmişsin,Ankara'da abiye bulmak zor:) Bu konuda ben çok şanslıyım ki babam bir abiye firmasında yönetici :) İhtiyaç olursa mutlaka bana yaz,yardımcı olurum,bloğumda son yayınladığım düğün kıyafetim "Paraf" tarafından dikildi:)) Modelleri genelde Ankara'ya göre fazla modern:))

    YanıtlaSil
  2. sevgili pride blogundan resimlerine baktım elbisen cok yakısmıs.ihtiyac anında seninle irtibata gecmek üzere sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. su son siyaha bayıldmm ya ne gzlmiş abiye giyesm geldi :)

    YanıtlaSil
  4. aynen twin bende son siyahı cok begendim.zaten bu tarz bi gelinlik tercih etmiştim heryeri fırfırlı :)cok severim bu tarzı...

    YanıtlaSil